Vlogcursus

Het is toch lastiger dan het lijkt, dat maken van videos en vlogs, heb jij dat ook al ervaren?

Zit jij al een tijdje te stoeien met het opnemen en bewerken van video’s? Neem jij je steeds voor om: “nu echt te gaan starten met vloggen” of “ik wil met mijn bedrijf online zichtbaar zijn” maar is die poging morgen al weer mislukt?

Geen probleem! Ik neem je mee in de wereld van het vloggen, stap voor stap. We lopen de komende tijd samen de belangrijkste onderwerpen langs, die jij vervolgens op je gemak kunt uitproberen.

Je krijgt van mij de beste tips ten aanzien van het opnemen van videos en vlogs, de beste trucs voor het bewerken van je videos en echt alles om een geweldig eerste vlog te kunnen opnemen (en een tweede, derde of zelfs honderdste ?)

Ik zorg er namelijk voor dat jij gemotiveerd, geïnspireerd en vol goede moed je eerste vlogs gaat opnemen! En neem van mij aan dat je met een klein beetje werk, een heleboel ‘gewoon jezelf zijn’ en wat humor, binnen no-time een vaste groep volgers hebt.

Een van mijn eerste deelneemsters aan de vlogcursus, de 10-jarige Stella, had binnen enkele weken al meer dan 10,000 views per video! Hoe geweldig zou dat zijn? Dat je met jouw ideeën/tips/trics/humor/kennis binnen een korte tijd heel veel mensen kunt inspireren, ze kan boeien en er vaste volgers van maakt!

Ga je met mij mee op de reis die vloggen heet?! Ik zie je graag online!

Een vlogcursus?

Ben jij geïnspireerd door alle vloggers op YouTube & Facebook? Wil jij ook leuke, informerende, inspirerende, grappige of interessante video’s opnemen? Ben jij op zoek naar DE manier om jouw bedrijf te presenteren? Wil jij de volgende Enzo Knol worden?

Dat kan allemaal!

Boerenvlog verzorgd vlogcursussen voor boeren, burgers en buitenlui! En deze combinatie van deelnemers maakt dat de cursus extra interessant word, want iedereen neemt een andere visie op vloggen/video maken mee + die andere kijk op het leven!

Wat word er behandeld in de vlogcursus?

Aangezien dit de basis-cursus vloggen is, word je aan de hand meegenomen in de wereld van video & vloggen. We gaan het hebben over:

  • Wat is het verschil tussen vloggen en video
  • Waarom is het goed/leuk/belangrijk om te gaan vloggen
  • Wat heb je nodig om te beginnen met vloggen
  • Hoe presenteer je jezelf
  • Welke onderwerpen kun je ‘behandelen’ en hoe kies je wat bij jou en je doelgroep past
  • Hoe kan vloggen jouw bedrijf op de kaart zetten
  • Hoe kan/moet je een video bewerken
  • Welke apps ‘heb je nodig’ om te vloggen & te bewerken
  • En nog veel meer interessante onderwerpen

Een vlogcursus op maat, voor bedrijven, teams of met een groep

Het is natuurlijk ook mogelijk om een vlogcursus op maat te volgen. Dan ligt de focus op de onderdelen waar jullie hulp bij nodig hebben. We kunnen zelfs direct de eerst vlogs/video’s opnemen, bewerken en online zetten. Want de eerste drempel is vaak het hoogst, en daarom adviseer ik altijd om die direct te nemen. Een cursus op maat is mogelijk vanaf 5 personen en kan bij u op locatie worden gehouden.

 

Voor meer informatie over de vlogcursussen op maat, kunt u een email te sturen naar: info@boerenvlog.nl

 

Wil je een impressie van mijn vlogcursussen, kijk dan dit korte filmpje van een van mijn deelneemsters.