Social Media Training

Training Social Media

In deze korte, maar makkelijk te volgen training, leer jij hoe je de Sociale Media niet tegen jou, maar voor jou (en jouw bedrijf) kunt laten werken! En daarmee draag jij ook nog eens bij aan het positieve imago van onze hele sector, een betere reden kan ik niet bedenken!

Voor wie? 

Voor boeren, boerinnen, vertegenwoordigers & eigenlijk iedereen die een passie heeft voor de Agrarische sector!

Loop jij ook tegen de volgende zaken aan?

 • Je hebt genoeg van alle kritiek die word geleverd op de boeren, de agrarische sector en alles waar jij voor staat?
 • Wil je graag reageren en laten zien hoe het werkelijk in elkaar zit, maar weet je niet HOE? 
 • Of blijf je maar reageren op dierenactivisten, maar merk je dat je zo niet verder komt?
 • Is jouw bedrijf jouw passie, voer jij jouw werkzaamheden uit met een enorme liefde voor het vak, maar lukt het je niet om dit te laten zien aan de buitenwereld?
 • Wil je meer (nieuwe) klanten aantrekken naar jouw boerderijwinkel, verkoopkraam, dagbesteding, (boeren)kinderopvang maar weet je niet hoe?
 • Wil jij meer mensen trekken naar jouw activiteiten óf zorgen dat jij ze ‘persoonlijk’ (dus op jouw bedrijf) kan uitleggen hoe alles werkt?

Wat is dé reden om mee te doen?

Door zomaar wat te roepen en te reageren op Social Media kun jij jezelf, jouw bedrijf en de sector schade toebrengen. Het klinkt zwaar, maar helaas gebeurt dit maar al te vaak.

In deze korte, maar makkelijk te volgen workshop leer jij hoe je de Sociale Media niet tegen jou, maar voor jou (en jouw bedrijf) kunt laten werken! En daarmee draag jij ook nog eens bij aan het positieve imago van onze sector, een betere reden kan ik niet bedenken!

Wat ga jij leren? 

Je leert onder andere:

 • Hoe je het beste kunt omgaan met al die kritiek op social media.
 • Hoe jij jouw eigen bedrijf en jouw product(en) kunt promoten.
 • Jij leert Social Media inzetten om jouw klanten (of dat nu via directe verkoop op de boerderij, of indirecte verkoop via de detailhandel is) te bereiken en hun een inkijk te geven in jouw bedrijf
 • Jij leert op een makkelijke manier jouw passie over te dragen. Want passie zorgt voor volgers en volgers worden fans en fans willen jouw producten kopen!
 • Je leert welke ’soort’ berichten je het beste kunt plaatsen en wanneer
 • En nog veel meer

De training is inclusief:

 • Koffie/thee/water én wat lekkers
 • Een inspirerende locatie
 • Gratis parkeren

Let op!

Je kunt naast dit “theorie”-gedeelte, nog een aansluitend praktijk-gedeelte volgen (een workshop). Heb je daar interesse in, dan is het de bedoeling dat je een laptop meeneemt. Samen maken we dan jouw ‘eerste’ social media bericht! Lekker praktisch dus en jij loopt aan het einde van de ochtend naar buiten met goede reclame voor jouw eigen bedrijf!

Datum / tijd

Training: 3 juni 2019, van 10:00 – 12:00

Workshop: aansluitend van 12:00 – 13:00

Locatie

De training & de workshop vinden plaats in de regio Apeldoorn. Ik ben momenteel met meerdere locaties in overleg, maar het zal in ieder geval een bedrijf uit de Agrarische sector zijn, lekker praktisch, en zo steunen we elkaar!

Kosten

De kosten voor deze training (excl. workshop!) zijn €95,- excl. BTW per persoon (na opgave ontvang je de factuur, te voldoen voor aanvang van de training).

De kosten voor deze training + de workshop zijn €135,- excl. BTW per persoon (na opgave ontvang je de factuur, te voldoen voor aanvang van de training + workshop).

Privé-Cursus

Deze training + workshop kun je ook 1 op 1, of met een kleine groep bij mij volgen. Dan hebben we alle tijd om verder de diepte in te gaan en kunnen we (als de tijd dat toelaat) meerdere social-media-posts, speciaal voor jouw bedrijf, samen creëren.

De kosten voor de privé-workshop zijn €195,- excl. BTW en voor een groep kunnen we de prijs, in overleg, nader vaststellen.

Meer informatie

Voor meer informatie omtrent de training, de workshop of de mogelijkheden en data voor een privé-cursus kun je me altijd bereiken via: info@boerenvlog.nl

 

 

Nieuwsbrief & interessante kortingen!

Schrijf je hier in voor de laatste nieuwtjes en de nieuwste blogs & vlogs.

Ook wanneer jij interesse hebt in de korting voor mijn vaste klanten, kun jij je hier inschrijven!

Nog even geduld....

Bedankt voor het inschrijven!